Huur van goed materiaal én goed personeel uit Zuidschermer

Als er specifieke grondwerkzaamheden verricht moeten worden, is het belangrijk om een beroep te doen op onze gespecialiseerde vakmensen die ervaring hebben met de uitvoer daarvan. Loonbedrijf Klaver voert uw werkzaamheden vlot en zorgvuldig uit. Daarnaast zorgen we er ook nog eens voor dat dit op een veilige manier gebeurt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel (072) 504 4291 of stuur een bericht.

Specifieke grondwerkzaamheden in de omgeving van Alkmaar
Loonbedrijf Klaver BV Grondbewerking en grondverzet

Grondbewerking en Grondverzet

Als u een grote hoeveelheid grond wilt verplaatsen, hebt u goed materieel en kennis nodig. Loonbedrijf Klaver is gespecialiseerd in grondverzet. Daarnaast huurt u ons ook in voor grondbewerking. 

Loonbedrijf Klaver BV Baggerwerken

Baggerwerken

Om vaarverkeer en waterafvoer niet te hinderen, is het belangrijk dat de bodem van sloten en kanalen schoon blijft. Bij het baggeren van de vaarwegen, verwijderen we zand, slib en afval van de waterbodem.

Loonbedrijf Klaver BV Ontsluitingsdammen

Ontsluitingsdammen

Wij leggen een ontsluitingsdam voor u aan zodat een perceel beter bereikbaar is. Zo’n dam is lastig  aan te leggen omdat deze half in het water ligt. Met het juiste gereedschap legt Loonbedrijf Klaver het in een mum van tijd voor u aan. 

Loonbedrijf Klaver BV Schoeiing

Schoeiing

Verzakt de grond aan de waterkant? Dan is het tijd om een schoeiing te laten plaatsen. Een schoeiing is een houten of betonnen bekleding van de wal of put. Loonbedrijf Klaver zet een mooie en strakke schoeiing langs de waterkant die verzakking van de grond tegengaat. 

Loonbedrijf Klaver BV Sanering

Sanering

Sanering is een vorm van vernieuwing waarbij huizen of worden opgeknapt of worden gesloopt om nieuwe huizen te plaatsen. Wij verhuren materiaal en machines die speciaal zijn uitgerust voor dit soort saneringswerk. Ook deze machines worden bediend door gecertificeerd personeel.

Loonbedrijf Klaver BV Sloopwerk

Sloopwerk

Sloopwerk is zeer gevaarlijk en moet onder goed toezicht uitgevoerd worden. Daarom is het verstandig ons VCA gecertificeerde personeel inschakelen om uw sloopwerkzaamheden uit te voeren. Zo vermijdt u onveilige situaties en voorkomt u ongelukken.

Huur Loonbedrijf Klaver in

Bel ons direct