Familiebedrijf: van vader op zoon

Familiebedrijf: van vader op zoon

Machineverhuur, baggerwerk, sloopwerk, grondverzet, grondwerkzaamheden

70 jaar groot in grondwerkzaamheden

Over Loonbedrijf Klaver in Zuidschermer

Loonbedrijf Klaver ondersteunt u bij het uitvoeren van uw zware grondwerkzaamheden. Met gespecialiseerde machines én gespecialiseerde mensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een shovel, graafmachine of tractor? Bel 072 – 5044 291 of stuur een bericht.

De geschiedenis van Loonbedrijf Klaver

Bijna 70 jaar geleden besloot vader Klaver een bedrijf op te starten dat zich richtte op de ondersteuning van boeren onder de rook van Alkmaar. Met de krachtige machines en vakmensen om deze te besturen stond hij de agrarische sector bij wanneer het nodig was. Om te helpen met zaaien, mesten en oogsten bijvoorbeeld.

De branche veranderde en werd steeds technischer. Loonbedrijf Klaver paste zich aan deze nieuwe ontwikkelingen aan en verschoof de focus van puur agrarische werkzaamheden naar breder werkterrein. Tegenwoordig wordt ons loonbedrijf aangevoerd door zonen Willem, Nico en Ton Klaver en richt zich vooral op:

Loonbedrijf Klaver draagt een steentje bij aan de gemeenschap als sponsor van het verenigingsleven in Zuidschermer. 

Machineverhuur, baggerwerk, sloopwerk, grondverzet, grondwerkzaamheden

Zoon Nico Klaver over het bedrijf in Zuidschermer

Onze vader heeft in de jaren ’50 als vrachtrijder een trekker gekocht en is in de dorpskern een loonbedrijf voor agrariërs begonnen. Toen het bedrijf groeide, is in de jaren ’70 de huidige locatie erbij gekomen. We beschikken inmiddels bovendien over een breed scala aan materieel voor loon-, kraan- en GWW-werkzaamheden. Uit: De Meteoor